Oferte Bulgaria 2013 - Sejur Riviera, Bulgaria, Europa

 
Home » Bulgaria »  Riviera

Sejur Riviera, Bulgaria, Europa

Hotel Nympha 3*
Hotel * * *
de la 185.50 EUR
   Localizare: hotelul este asezat direct pe plaja larga cu nisip fin.    Cazare: acest hotel popular are 50 de camere (din care 4 apartamente) pe 4 etaje, toate camerele avand: baie proprie cu dus, balcon, TV, frigider, telefon si aer conditionat.         ...
Hotel Riviera Beach 5*
Hotel * * * * *
de la 192.50 EUR
   Hotelul Riviera Beach 5*, a fost construit in anul 2002 si este amplasat in partea de sud a  parcului cu arbori seculari, chiar pe malul marii.    Facilitati : Restaurant a la Carte, Restaurant buffet, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, piscina...

Descriere Riviera, Bulgaria, Europa

       Riviera – Riviera Holiday Club este o statiune de lux, amplasata intr-un parc format din copaci seculari pe marginea  plajei. Clubul este situat la 17 km de Varna in imediata apropiere a statiunii Nisipurile de Aur. Este foarte aproape de statiunea Nisipurile de Aur, ambele statiuni aflandu-se la numai cateva minute de mers una de cealalta. Clubul de vacanta Riviera este compus din cateva hoteluri amplasate pe plaja intr-un parc linistit si racoros.
     Riviera reprezinta o combinatie excelenta intre clima blanda si tratamentele balneo foarte moderne. Ofera excelente facilitati pentru practicarea sporturilor de apa, conditii de lux, si alte nenumarate distractii. Riviera este o adevarata oaza de liniste amplasata langa o statiune tumultoasa precum Nisipurile de Aur.
     Este recomandata turistilor ce doresc sa se odihneasca in conditii de lux desavarsit, chiar pe malul Marii Negre.
     Clubul este fosta resedinta guvernamentala de vara, transformata acum intr-o statiune de lux ce ofera turistilor cele mai bune conditii.

Harta Google Riviera, Bulgaria, Europa