Oferte Bulgaria 2013 - Sejur Kavarna, Bulgaria, Europa

 
Home » Bulgaria »  Kavarna

Sejur Kavarna, Bulgaria, Europa

Hotel Kakadu
Hotel * * * +
de la 49.00 EUR
Hotel Kakadu este situat in centrul orasului Kavarna. Hotelul dispune de un apartament, 6 camere duble la care se pot instala si 5 paturi suplimentare. Fiecare camera are telefon propriu, frigider si baie. Vizitatori Hotelul are posibilitatea de a testa pizza delicioasa si specializarile oferite în...

Descriere Kavarna, Bulgaria, Europa

Kavarna este un orasel aflat in zona de nord a litoralului bulgaresc, la 40 de km de granita cu Romania si de Aeroportul International Varna si la 30 de km de Albena si Nisipurile de Aur.
Are o populatie de aproximativ 12.000 de locuitori.

Kavarna este un orasel pescaresc care si-a castigat renumele datorita terenurilor de golf cu care se invecinetaza. Are un port micut de ambarcatiuni functional si inca doua in curs de constructie.  
Datorita interesului deocamdata scazut aratat de investitorii imobiliari, Kavarna este in prezent un loc linistit si intim. Este una dintre cele mai ieftine destinatii de litoral ale Bulgariei.

Printre atractiile turistice ale zonei, amintim dealul Chirakman, unde pot fi vazute ruinele unui oras roman si a unor orase medievale, capul Kaliakra, cu privelistile sare care iti iau rasuflarea, dar si statiunile Albena si Nisipurile de Aur cu care se invecineaza.

Plaja din Kavarna este micuta si strajuita de digurile care formeaza in dreptul plajei un golfulet.

Harta Google Kavarna, Bulgaria, Europa