Oferte Bulgaria 2013 - Cazare Veliko Tarnovo, Bulgaria, Europa

 

Cazare Veliko Tarnovo, Bulgaria, Europa

Paste 2013-Hotel Izvora
Hotel * * *
de la 61.50 EUR
Hotelul Izvora se afla in centrul orasului Arbanassi, la 3 km de Veliko Tarnovo. Ofera camere cu aer conditionat, Wi-Fi gratuit si gradina fermecatoare cu piscina. Situate intr-o casa bulgareasca traditionala, toate camerele au mobilier din lemn masiv, TV prin cablu si minibar. La restaurant...
Paste 2013-Hotel Premier
Hotel * * * *
de la 61.50 EUR
Renovat in 2012, Hotelul Premier este situat central si ofera parcare gratuita intr-un garaj securizat, camere cu acces Wi-Fi gratuit si TV LCD, precum si vedere superba la centrul vechi si cetatea Tzarevetz. Oaspetii se pot relaxa la complexul spa, unde sunt disponibile o cada cu hidromasaj, o...

Descriere Veliko Tarnovo, Bulgaria, Europa

Pitorescul oras medieval Veliko Tarnovo, situat in nordul Bulgariei, la numai 160 km de Bucuresti, este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra. 

Veti descoperi aici peste 7000 de ani de istorie, palate, cetatea, case cu un stil arhitectonic unic, muzee, manastiri, Arbanassi - satul cu case din piatra, si nu in ultimul rand, un loc foarte bun pentru cumparaturi. 

Vestigiile bogatei sale istorii, moderna viata de noapte, peisajele deosebite din imprejurimi, ospitalitatea, fac astfel incat Veliko Tarnovo sa va ofere tot ce doriti pentru o vacanta deosebita.

Harta Google pentru Veliko Tarnovo, Bulgaria, Europa