Oferte Bulgaria 2013 - Cazare Grand Hotel Pomorie, Pomorie, Bulgaria, Europa

 

Cazare Grand Hotel Pomorie, Pomorie, Bulgaria, Europa

Grand Hotel Pomorie.jpg
Grand Hotel Pomorie1.jpg
Grand Hotel Pomorie10.jpg
Grand Hotel Pomorie11.jpg
Grand Hotel Pomorie12.jpg
Grand Hotel Pomorie13.jpg
Grand Hotel Pomorie14.jpg
Grand Hotel Pomorie2.jpg
Grand Hotel Pomorie3.jpg
Grand Hotel Pomorie4.jpg
Grand Hotel Pomorie5.jpg
Grand Hotel Pomorie6.jpg
Grand Hotel Pomorie7.jpg
Grand Hotel Pomorie8.jpg
Grand Hotel Pomorie9.jpg


Localizare: Grand Hotel Pomorie (ex. Balneohotel Pomorie) este situat pe plaja in partea de nord-est a orasului Pomorie, intre Marea Neagra si lacul sarat al orasului. Aeroportul International Burgas si statiunea Sunny Beach sunt situate la doar 15 min de mers cu masina. Hotelul ofera o combinatie unica intre servicii, spa & wellness center, servicii medicale, stadion de fotbal si o sala de fitness.
Cazare: Grand Hotel Pomorie ofera 70 camere single, 80 camere duble, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 19 apartamente si 2 apartamente prezidentiale.
Spa & Wellness: Hotelul combina traditii vechi de tratament cu namol cu cele mai moderne servicii si technologii medicale. Hotelul ofera o combinatie unica intre servicii, atentia acordata celor mai mici detalii si personalul foarte bine instruit, astfel incat sejurul dvs aici sa fie placut si relaxant.
Mancare & Bautura: Hotelul ofera 3 restaurante si o gradina de vara, care vor satisface fiecare dorinta oaspetilor cu meniuri speciale.
Sala de conferinte: Grand Hotel Pomorie ofera sala de conferinta, sala pentru intalniri de afaceri, seminari sau alte evenimente.
Sport: Chiar de la inceput, Grand Hotel Pomorie a fost conceput ca un proiect, care va permite formarea si reabilitarea de jucatori profesionisti.

Preturi Grand Hotel Pomorie, Pomorie, Bulgaria, Europa

a) Cazare cu Mic dejun
De la Pana la Loc in Dubla Loc in Apartament Single Adult extra bed in dubla Copil 2-11,99 ani in extra bed in dubla
01.11.2013 31.03.2014 45.0 88.5 67.0 31.5 22.5


* Preturile sunt exprimate in euro (€)

Tariful include:
- cazare / noapte / persoana;
- mic dejun;
- internet
- parcare
- pachet Spa ( sauna, fitness, piscina, sezlong si umbrela in complexul hotelului)

Tariful nu include:
- taxa rezervare 1 euro/adult/zi si 0,5 euro/copil/zi
- taxa de statiune 5 euro/persoana
- Cina : 18 euro / adult / zi si 9,5 euro / copil 2-12 ani;
- Pranz: 16,5 euro / adult / zi si 8,5 euro / copil / zi.

Cazare minima in apart. 2 pax.

Alte cazari Pomorie, Bulgaria, Europa

Hotel Festa Via Pontica
de la 23.00 EUR
Hotelul Festa Via Pontica este situat in statiunea Pomorie foarte aproape de plaja. Hotelul combina luxul unui hotel de 5 stele cu interior in stilul „Salvador Dali” cu un centru SPA si o crama cu posibilitate de degustare de vinuri, veche de 77 ani. Hotelul dispune de 41 apartamente si 90 studiouri, toate...
1 Mai si Paste 2014 Sunset Resort
de la 46.00 EUR
Sunset Resort este un complex de prima clasa situat in partea de sud a orasului Pomorie. Se afla la 15 minute de aeroportul Bourgas si la 20 de minute de Sunny Beach. Facilitati: Complexul este alcatuit din 5 caldiri principale, piscine, baruri, rstaurante, cafenele, magazine, cabinet de cosmetica, sali de...
Pachet 1 Mai Grand Hotel Pomorie
de la 166.00 EUR
Localizare: Grand Hotel Pomorie (ex. Balneohotel Pomorie) este situat pe plaja in partea de nord-est a orasului Pomorie, intre Marea Neagra si lacul sarat al orasului. Aeroportul International Burgas si statiunea Sunny Beach sunt situate la doar 15 min de mers cu masina. Hotelul ofera o combinatie unica intre...
Sunset Resort 5*
de la 54.00 EUR
Sunset Resort este un complex de prima clasa situat in partea de sud a orasului Pomorie. Se afla la 15 minute de aeroportul Bourgas si la 20 de minute de Sunny Beach. Facilitati: Complexul este alcatuit din 5 caldiri principale, piscine, baruri, rstaurante, cafenele, magazine, cabinet de cosmetica, sali de...