Oferte Bulgaria 2013 - Cazare Pamporovo, Bulgaria, Europa

 

Cazare Pamporovo, Bulgaria, Europa

Descriere Pamporovo, Bulgaria, Europa

Pamporovo este una din principalele 4 statiuni de ski din Bulgaria. Statiunea este moderna situata in inima muntilor Rodopi la o altitudine de 1650 m. Toate partiile sunt mentinute in conditii bune, cu mai mult de 100 instructori de ski, vorbitori de mai multe limbi straine. Statiunea este una dintre cele mai sudice statiuni de ski ale Europei, fiind o statiune potrivita pentru skiorii incepatori si intermediari.
Inchiriatul echipamentului de ski este posibil in apropierea partiilor si a instalatiilor pe cablu. Partiile intalnite sunt pentru toate nivelurile de dificultate, cu altitudini cuprinse intre 1926 si 1450 m. Sunt si partii neamenajate pentru skiat si snowboard, insa e recomandata prezenta unui instructor pentru aceste locatii.
Statiunea are 25 de km de partii si 38 de partii pentru skiul de fond deservite de 18 instalatii pe cablu cu o capacitate totala de 8500 persoane/ora.

Atractii turistice: 

- Excursii de o zi in Plovdiv sau in Smolyan. 

- Sofia

- Manastirea Bachkovo
 
- Principalul eveniment cultural Rozhen Folk Festival (sfarsitul lunii august) are loc intre Pmporovo si Progled.

Climatul in Pamporovo are tinde sa fie bland, dar are aproximativ 150 zile cu ninsoare pe an. Temperatura media a lunii ianuarie este -3 grade Celsius

Harta Google pentru Pamporovo, Bulgaria, Europa