Oferte Bulgaria 2013 - Cazare Kiten, Bulgaria, Europa

 
Home » Bulgaria »  Kiten

Cazare Kiten, Bulgaria, Europa

Hotel Kamenets 4*
Hotel * * * *
de la 25.00 EUR
Hotel Kamenets  este situat in pitorescul golf Atliman in Kiten, la 60 km. la sud de Burgas. Complexul este situat pe malul marii din North Beach. Acesta este caracterizat prin arhitectura moderna si stil,cu camere confortabil mobilate, oferind conditii excelente pentru o pauza placuta pentru turistii...

Descriere Kiten, Bulgaria, Europa


Micul orasel modern si tacut, strabatut de fiorduri, este foarte apreciat in primul rand de doritorii unui sejur tihnit si linistit, de scufundatori, de pescari si de cei ce practica iachtingul. Oraselul, care se afla la 60 km de Burgas, se poate mandri cu un climat exceptional de sanatos, aici tratandu-se bolile de piele si afectiunile respiratorii.

O statiune calma
Nu va veti certa si nu va trebui sa va strecurati cu greu printre valurile de turisti, ci veti incerca experienta raiului pe pamant, minunatia golfului Kiten. Natura neatinsa nu o sa va lase nicio clipa sa va indoiti de faptul ca Kiten este pe drept considerat a fi unul din cele mai frumoase locuri pe pamant.

Pentru iubitorii de sporturi pe apa
In centrul oraselului se afla zeci de pravalioare, restaurante, discoteci, cafenele si un club de iachting, pe care il veti gasi in cunoscutul port impreună cu scoala de scufundari. Recomandam Kiten in special pentru iubitorii iachtingului, pescuitului si scufundarilor. Dar si cei tineri si nelinistiti vor primi aici, ceea ce isi doresc.
De aceea nu ezitati – Kiten va asteapta!

Harta Google pentru Kiten, Bulgaria, Europa