Oferte Bulgaria 2013 - Cazare Byala, Bulgaria, Europa

 
Home » Bulgaria »  Byala

Cazare Byala, Bulgaria, Europa

Hotel Byala Beach Resort 4*
Hotel * * * *
de la 26.00 EUR
    Hotelul cu cele 127 camerele ale sale amenajate confortabil este clasificat ca un hotel de 4 stele.     De pe autostrada la hotel (2,0 km distanţă) si de acolo in centrul orasului se ajunge foarte rapid.      La hotel se gasesc locuri de parcare proprii....

Descriere Byala, Bulgaria, Europa

    Byala este  situata la 50 km sud de Varna si 10 km nord de Obzor  
    Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie si are doar 2000 de locuitori. Se afla la 5 km  nord de Obzor ,la 79 de Bourgas si la 59 de km la sud de Varna.
    Ca statiune turistica, Byala a fost pana acum o destinatie rustica, dedicata aventurierilor si nudistilor, insa incet, incet, de-a lungul plajelor din jurul Capului Atanasie au inceput sa se ridice hoteluri noi si complexe de apartamente impunatoare.
    Locatia este excelenta pentru constructiile in trepte cu vedere deasupra marii.Faleza inalta din zona favorizeaza o buna vedere la mare pentru unitatile de cazare situate acolo .Plaja este foarte buna cu nisip fin si apa destul de limpede desii este  expusa brizei marii permanent .


Harta Google pentru Byala, Bulgaria, Europa